Как отслабнах с 50 килограма Преглед отблизо

Как отслабнах с 50 килограма

2004 г.

Перфектно - не е отваряна

Ути Бъчваров

Независимо дали си отслабнал с така желаните 5 или с невероятните 50 кг, ти ставаш друг човек. По-усмихнат, мислиш позитивно, не те мързи и неусетно заразяваш останалите!

Повече детайли

Внимание: Eдинични бройки

10,00 лв

Повече информация

Обожавам да ЯМ 
Винаги съм обичал и – надявам се – никога няма да престана да се наслаждавам на вкусната храна. И наяве и насън – тя изпълва дните и нощите ми. 
От дума на дума, от маса на маса, станах 143 кг. Всъщност бях взел предварително решение, че няма да се ограничавам в НИЩО. До момента, в който станах на Христовите 33. Бях обещал на себе си, че след тази дата ще се променя, защото никак не ми беше леко. И макар че на лицата на пълните хора винаги грее усмивка, дълбоко в себе си са и малко нещастни. Така се чувствах и аз, когато трудно се качвах по стълбите, когато не можех да вържа обувките си, когато никой не искаше да спи с мен в една стая, защото много хърках, когато правех всичко прекалено трудно… И тогава реших, че е крайно време. Защото уж здравото ти тяло се оказва пронизано от болка от надути крака в края на работния ден, от кръвно, което не ти дава възможност да мислиш трезво, от отчайващи кръвни показатели на седемдесетгодишен човек, от липса на енергия и възможност да правиш толкова хубави, луди неща, които другите на твоята възраст смятат за нормални. 
От дете все се пробвах с разни диети – по-малко хляб, по-малко сладко, по-малко… Както и да е, резултатът достигна връхната си точка! И се оказа, че мога. 
За година и половина като на шега… да отслабна с 50 килограма.
"Реших да напиша тази книга, защото ми омръзна да обяснявам на малки и големи, на приятели, познати и случайни хора колко лесно, бързо и вкусно може да се окаже едно такова "пътуване" към килограмите, в които организмът ти се чувства най-уютно. И всички онези действия, които си правил с мъка и усилие, сега ги вършиш с лекота. Чувстваш се по-млад, с повече енергия, с повече желание, каквото и да означава това, и най-важното - мислиш позитивно."
Независимо дали си отслабнал с така желаните 5 или с невероятните 50 кг, ти ставаш друг човек. По-усмихнат, мислиш позитивно, не те мързи и неусетно заразяваш останалите!

В следната категория има още 30 продукта: