Автори

Картини - копия

Картините са копия на репродукця.

Картините са ръчно рисувани с истински бои на канава. Не са принтирани

Оригиналната картината нарисувана от художник е жива

         Ръчно рисуваните картини от художници са като одушевени предмети. Докоснати от човешки ръцете те носят в себе си емоциите, чувствата, част от душата на автора. Заредени са с вибра...

Картините са копия на репродукця.

Картините са ръчно рисувани с истински бои на канава. Не са принтирани

Оригиналната картината нарисувана от художник е жива

         Ръчно рисуваните картини от художници са като одушевени предмети. Докоснати от човешки ръцете те носят в себе си емоциите, чувствата, част от душата на автора. Заредени са с вибрациите и енергията на твореца, който ги е създал. Носят в себе си чувствен заряд и ни въздействат силно с енергията която притежават. Не са просто предмети от инериора а емоционално заредени произведения на изкуството създаващи неповторима атмосфера в пространствата където сме ги поставили.

        Художествена стойност

         Рисуваните от твореца картини притежават художествена стойност и естетика. Никоя принтирана картина, колкото и качествана да е тя не може да пресъздаде неповторимия стил и маниер на автора. Колкото и да е близък колорита до оригинала, фактурата, релефа и неповторимоста на мазките положени от четката или шпаклата на художника е невъзможно да бъдат пресъздадени машинно.

         Уникалност

         Нарисуваната картина е неповторима и уникална. Създадена в един единствен екземпляр и поставена в нашия дом тя го прави също уникален. Вълнуващо е да притежаваш оригинална  картина, която не съществува никъде другаде.

         Непреходност

         Изкуството е непреходно. Внимателно подбраните и подредени в дома ни картини рисувани от художници които ни харесват допринасят да изявим себе си, показвайки нашия светоглед и духовност. Представелявайки  културна ценност, те са както символ на престиж и блгополучие, така също могат да бъдат и едно чудесно духовно наследство за нашите наследници.

         Стойностен подарък

         Ръчно създадената картина е един от най-изящните и красиви жестове, които можем да направим на някого. И макар че, избора е много капризен, ако намерим картината която е в унисон с душевността на човека, то несъмнено тя ще бъде отценена като един много стойностен подарък, който няма да бъде захвърлен някъде.

         Колекционерска и инвестиционна стойност

        Оригиналните картини на художници имат колекционерска стойност. Те могат да са или да станат след време една много добра инвестиция.

Още

Картини - копия Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула